Ben Harper

Ben Harper

Bij de zomer hoort natuurlijk relaxte muziek! Dan blijkt dat veel mensen Ben Harper nog niet kennen. Ben Harper is een Amerikaanse singer-songwriter die al langere tijd muziek maakt en onder andere Jack Johnson aan een platencontract heeft geholpen. Ben Harper maakt veel gebruik van slide-gitaar, waarbij je een stalen buisje over de snaren laat ..

De meest miskende artiest van de jaren ’70

De meest miskende artiest van de jaren ’70

Je hebt muziek dat gewoon op LP gedraaid moet worden, omdat de sfeer daarbij verreweg het beste tot zijn recht komt. De muziek van deze Schotse singer-songwriter is er zo ééntje. Een zanger waarvan je het stemgeluid meteen herkent, ook al heb je het nummer nog niet eerder gehoord. Zijn rauwe sound geeft bij zowel ..

Het best bewaarde geheim van Kaapstad

Het best bewaarde geheim van Kaapstad

Het is nog niet voorbij met onbekend muzikaal talent uit Zuid-Afrika! Sterker nog, ze blijken je constant weer te verrassen met hun eigenheid en originaliteit. Stond Zuid-Afrika al bekend als het geboorteland van de zef-scène door de internationale doorbraak van rapformatie Die Antwoord, het voortbrengen van de blanke rapper Jack Parow én het Afrikaanse duo ..

De nieuwe Dave Matthews

De nieuwe Dave Matthews

Op 14 juli 2011 trad de toen nog onbekende Phillip Phillips samen met het bandje G&S Experience op in een pittoresk restaurantje in Albany, Georgia. Op eigen en originele wijze coverde hij daar ‘Lollipop’ van Lil’ Wayne, ‘Lose Yourself’ van Eminem en ‘All I Do Is Win’ van DJ Khaled. Niet alleen de uitvoering van de ..